Wednesday, July 30, 2008

4th of July Breakfast

Were they waiting patiently or were they posing for the camera?
Tom volunteered to cook and had to be at the church at 7 am.

Afterwards the kids all played water balloon toss. That was a hit for sure. They even liked trying to get the Bishop wet.

Monday, July 28, 2008

Sweet kid pics

I've captured some cute pictures of the kids this summer and thought that I would share them with you. The one of Eliza is blurry but soooo cute of her. This has been a rare look in her trying life. What do you guys think???

Friday, July 25, 2008

Summer Fun

We have done so much it seems like this summer and I have the pictures to prove it. This day we went to a local lake with a friend.
You have to be a member to use these facilities but she can have guests. It was such a nice place.
They had a lake, a pool, campgrounds, putt putt golf. It was so nice.
Our friend invited us and that night she called me to tell me that her trailer had burned down to the ground. So sad but we had such a good time before all the bad news.
As you can tell we all had such a good time.

Saturday, July 19, 2008

Memory game

1. Leave one memory that you and I had together, as a comment on my blog. Anything goes :)

2. Next, re-post these instructions on your blog and see how many people leave a memory about you. It's actually pretty funny to see the responses. If you leave a memory about me, I'll check to see if you're playing the game and I'll come to your blog and leave one about you.

Friday, July 18, 2008

Guess what??

We are back and have so much to update on but first thing is first. Guess what we found out about our sweet little Eliza. She has acid reflux. The day before we left she had a well baby and shots and I talked to the doctor about how she cries all the time and is not eating well. She has only gained 4 ounces in 2 months. The doc says she has acid reflux and perscribed medicine. I was just elated that something could actually be wrong. I mean I thought why is it that the Lord has seen fit to send us such a hard child and I must be doing something wrong. So the way the doc described it is this. Her tummy hurts and spits up acid into her esophagus and it is getting burned. So she gave her medicine to control the acid and medicine to coat her esophagus so that she will want to eat instead of it hurting. I have tried everything bottles, formula, cereal and nothing. The doc said that when a baby has this they just learn that it hurts to eat and decide they won't do it at all. She is back to my sweet little Eliza that I met when she was born. I am just elated. I wish that you all could meet her- the happy her. She is just a doll.

Saturday, July 5, 2008

Mom Tag

Okay first of all I think that I need to say a few things first. Some of the kids were being goofy through some of these and then others were right on about me. Some of them I thought what where did that come from. Others I thought man you know me well. Anyway for what its worth here it is.
1. What is something mom always says to you?
D:no video games
N: get the job done
E:I love you

2. What makes mom happy?
A:sholder rubs
D: not fighting
N: me obeying her
S: massages
E: feet massages

3. What makes mom sad?
A: really sad movies
D: kids fighting
N: me not obeying
S: not sharing our toys and fighting
E: kids pushing and punching eachother

4. How does mom make you laugh?
A: she does the "stare" down
D: when she dances funky
N: she makes a funny come back when I am mean to her
S: grabbing my feet and dragging me on the stairs
E: tickling me

5. What was mom like as a child?
A: a dog lover
D: a goodie two-shoes girl
N: like a normal child
S: a great kid to your mother
E: you would bring flowers to mutta

6. How old is your mom?
A: 30
D: 30
N: 30
S: 30
E: 80 no 90 no 9 I don't know

7. How tall is your mom?
A: 5 foot 8
D: taller than me but well I don't know
N: 5 feet
S: whatever you weigh
E: 6 pounds

8. What is her favorite thing to do?
A: sing
D: shop
N: watch little house on the prarie
S: tickle dad
E: spanking daddy

9. What does your mom do when you're not around?
A: check your email
D: you check over Eliza and are bored
N: eat
S: watch your own tv
E: watch tv

10. If your mom becomes famous, what will it be for?
A: singing
D: doing your favorite thing
N: arm pit farts
S: doing ballet
E: being happy

11. What is your mom really good at?
A: having babies
D: shopping
N: making me mad
S: taking care of us
E: being pretty

12. What is your mom not very good at?
A: sports
D: video games
N: letting daddy do his own thing
S: sports
E: doing dinner with Eliza awake

13. What does your mom do for her job?
A: full time mother
D: take care of us
N: when I am tired she takes over what I need to be doing
S: taking care of us
E: putting the cushions back in the couch

14. What is your mom's favorite food?
A: I am not sure
D: Mcdonalds
N: candy
S: Dairy Queen
E: Wendy's

15. What makes you proud of your mom?
A:you being you
D: not showing her snout in my personal stuff
N: not saying boo when I am in the bathroom
S: loving me
E: playing with me and being kind even though your my mother

16. If your mom were a cartoon character, who would she be?
A: ben 10
D: a damsel in distress
N: a witch
S: a super star
E: a singer

17. What do you and your mom do together?
A: watch tv
D: going to the store and having fun
N: cooking
S: loving eachother
E: fireworks

18. How are you and your mom the same?
A: we love dogs
D: we don't care if we dance weirdly
N: we love to cook
S: we both have brown hair
E: having the same clothes

19. How are you and your mom different?
A: I am skinny
D: YOu are older than me
N: you fart alot(as I let a big one rip)
S: I don't have glasses
E: being nice

20. How do you know your mom loves you?
A: your always trying to tickle me
D: I have no idea
N: you let me play video games
S: because you always love me
E: because you kiss me

Wednesday, July 2, 2008

I can't believe that he is 9!!!!!!

I can't believe that Nathan is actually 9 years old. It was fun watching him get all excited about his special day. We went and saw Wall E in the theaters Saturday afternoon and then came home and did cake and icecream. We told him that we had a special activity planned. They all wanted to see the movie but we kept telling them that there was no way that we could go becuase it costs so much to go. They were all excited when we walked into the theater. Nathan was even more excited when Tom walked in with his friend Zach. They got to see the movie together then hang out at the house together. He is still my baby but he is so big.